Noul MacBook Pro poate fi dezvăluit în curând

Apple plănuiește să lanseze noile MacBook Pro-uri pe 27 Octombrie, la un eveniment din Cupertino (California). După cum spuneam în acest post, nici cei de la Apple nu se lasă mai prejos și vor să înceapă sărbătorile de iarnă cu dreptul.

După lansarea Sierra, este normal să apară și niște computere capabile pentru sistemul respectiv de operare. Linia de desktopuri și laptopuri Mac nu a avut de mult timp o actualizare majoră. Ultimul model nou cu adevărat a fost MacBook-ul de 12″ lansat în anul 2015. Alte Mac-uri ale Apple, inclusiv MacBook Air sau MacBook Pro, au văzut doar actualizări minore de-a lungul anilor.

Apple anunțase că lucrează deja la noi versiuni ale desktopului iMac, laptopului MacBook Air și la un laptop mai subțire MacBook Pro, cu lansarea în acest an. Zvonurile ar fi că viitoarele laptopuri Apple vor veni cu Touch ID, tehnologia de citire de amprente, precum și o bandă OLED de ecran tactil ce va înlocui tastele funcționale.

macbook

Săptămâna viitoare va fi o săptămână aglomerată: Apple are un raport referitor la încasări marți. Miercuri cei de la Microsoft vor lansa mai multe componente hardware. Joi probabil vor fi lansate noile Mac-uri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.