Kyocera Rafle e un telefon pe care îl poți spăla cu apă și săpun

Toți marii producători de telefoane îndeasă core-uri, megapixeli sau rami în telefoanele lor, pentru a le ridica prețul, de dragul marketingului. Unii deja proiectează și testează telefoane cu ecran banană (curbat), alții implementează realitate virtuală și/sau realitate augmentată, … dar cei de la Kyocera s-au gândit să lucrurile puțin diferit.

Astfel, compania japoneză cunoscută pentru imprimantele pe care le produce, a creat Kyocera Rafre, un telefon rezistent la apă, care poate fi spălat cu săpun în chiuvetă. Adică după ce ungi telefonul cu ulei de la cartofii prăjiți, bagi Rafle-ul în chiuvetă, speli farfuriile soioase și când îi vine rândul, îi tragi și lui o săpuneală.

Telefonul poate fi luat în duș și, Kyocera susține că și ecranul tactil funcționează chiar și sub apă. Adică dacă ești vreun Banderas dinăsta ce o agață și pe tanti de la florărie, locul perfect pentru a stabili detaliile noii întâlniri este sub duș, cu Kyocera-ul ascuns la săpunieră.

Kyocera Rafle are o cameră foto de 13-megapixeli și una de selfie de 5 megapixeli, display de 5 inch, baterie de 3.000 mAh și vine cu o aplicație specială pentru amatorii de gătit. De asemenea, telefonul are preinstalată o funcție similară cu f.lux, ce ajustează temperatura culorilor în funcție de momentul zilei, înlăturând albastrul strident care ne face să ne sară somnul și folosește Android 7.0 Nougat.

La început, telefonul va fi disponibil doar în Japonia, dar sunt sigur că bunul eBay îl va aduce și în Europa. Pentru mai multe informații, citiți articolul ăsta de pe siteul Kyocera. Las un video mai jos, pentru curioși:

Interesantă idee, sigur își va găsi cumpărători.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.