JSPaint este o variantă online a paintului clasic

Vă mai amintiți de Paint-ul ăla vechi, de pe Windows Milenium sau XP? Ăla cu meniul de culori în partea de jos și cu bara de instrumente în partea stângă.

Ei bine, un dezvoltator a creat JSPaint, o versiune online a Paint-ului clasic, care se poate accesa gratuit pe pe jspaint.ml,site ce se încarcă direct cu Paint-ul, fără a avea vreun fel de meniu. În comparația cu aplicația originală facută de Billică, aceasta permite să folosiți undo și redo de câte ori aveți nevoie (în XP undo/redo mergea folosit doar de 3 ori) și salvează automat fișierele în lucru.

Interfața siteului arată identic cu cea a aplicației originale, iar dezvoltatorul promite să integreze și alte funcții mișto în ea.

M-am jucat puțin mai devreme în paintul online și mi s-a părut amuzant, mi-am amintit de vremurile când aveam 12-13 ani și învățam să salvez lucrările de artă făcute în paint în niște foldere create de mine, să le setez ca imagine de fundal sau să le inserez în Word.

M-au înscris ai mei la un curs de genul ECDL și după prima ședință le-am spus că e pierdere de timp și bani, eu deja învățasem singur tot ce mă învățau ăia acolo. Și apoi am dat fail, nu înțelegeam de ce nu rula jocul pe care l-am scris special ca să-l dau cadou unui coleg de clasă, pentru că eu făcusem totul bine – copiasem iconița de la Age of Empires 2 pe dischetă și am și verificat dacă s-a făcut copierea corect (și s-a făcut).

Las mai jos o poză cu opera mea de artă făcuta în JSPaint.

JSPaint este o variantă online a paintului clasic

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.