Jocurile Xbox One streaming pe Windows 10 mobile

Jocurile Xbox One sunt în testare beta pentru streaming pe Windows 10 mobile. Phill Spencer spunea pe la începutul anului 2015 la un eveniment Windows 10 faptul că vor face „noi modalități de a extinde jocurile între dispozitive“.

Încă de la prima lansarea Windows 10, Microsoft anunța aplicația Xbox care ar fi putut comunica cu sistemul de operare. Suplimentul ar fi permis gamerilor să cumpere jocuri pentru dispozitivele lor, să comunica și să interacționeze cu prietenii lor, și cel mai interesant aspect – capacitatea de a face streaming de pe Xbox pe PC. Această caracteristică le-ar fi permis utilizatorilor să continue experiența de pe Xbox și orice joc pe orice PC sau tabletă aflată în aceeași rețea locală, și cu o conexiune decentă și un controller împerecheat, computerul s-ar fi putut transforma într-un Xbox remote (de la distanță).

Au fost câteva zvonuri cum că Windows 10 chiar ar putea trece în acțiunea Xbox One, și cu promptul de conectare de la distanță inclus într-una dintre actualizările aplicației Xbox, totul părea realizabil.

Nawzil, un angajat Microsoft care este activ pe Twitter a postat poza de mai jos, spunând că testează streamingul jocului Forza Horizon 3 de pe Xbox One pe telefonul său Lumia 950.

xbox streaming on PC

Cu schimbările recente pe care Microsoft le-a adus bluetooth-ului controllerelor Xbox One ce suportă Windows 10 și Windows 10 mobile, cred că este posibil să controlăm orice joc la fel de bine pe mobil ca și pe PC sau consolă.

Deși Nawzil nu are o reputație prea bună și probabil ar trebui să privim cu o mică suspiciune postul său, sper ca Microsoft chiar să implementeze și să alimenteze zvonurile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.