Jack Dorsey cere sfaturi cu privire la Twitter

Fondatorul Twitter, Jack Dorsey a scris pe pagina sa un tweet cu privire la ce îmbunătățiri așteaptă utilizatorii în noul an pe platforma de socializare, călcând astfel pe urmele lui Brian Chesky fondatorul Airbnb.

Nu sunt un fan al platformei de socializare Twitter, deci implicit nu mi-aș putea da cu părerea la ce ar putea Jack să îmbunătățească pe aceasta. Nu m-a prins deloc Twitter-ul și nici nu cred că o să mă prindă vreodată, pe principiul că ceea ce nu înteleg cum funcționează nu mă interesează și nu merită să-mi pierd timpul cu acel lucru.

Cert este că întrebarea lui Jack a atras la sine multe răspunsuri, printre cele de top fiind un buton de edit pentru tweet-uri, un buton de bookmarks (semne de carte) pentru a găsi tweet-urile preferate, cât și o securitate mai mare sau opțiuni de raportare a „bătăușilor“ (bully) ce se ascund în spatele unor monitoare.

Dorsey a menționat faptul că butonul de edit chiar ar putea fi implementat, dar această nouă funcție ar putea fi limitată de anumite lucruri, pentru a evita abusul. Acele limite ar fi: editarea doar pentru corecturi de text (gramatică, litere lipsă) sau editarea doar pentru o fereastră de timp.

Fiind doar unul dintre milioanele de utilizatori Twitter – unul care nu folosește intens platforma – mi se pare totuși o idee bună să întrebi utilizatorii ce îmbunătățiri se pot aduce, pentru a face Twitter-ul să revină în top. Voi folosiți Twitter, dacă da… pentru ce anume?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.