Și iPhone 7-le explodează

După întreg scandalul cu Samsung Galaxy Note 7 care a luat foc în mâinile oamenilor, aflăm că același lucru se întâmplă și cu iPhone 7-le.

De curând, un iPhone 7 a luat foc în interiorul unei mașini și a ars scaunele din față și bordul. Evident, răspunsul Apple a fost “un caz izolat, investigăm”. Mașina a fost parcată lângă o plajă, dar telefonul a fost acoperit de niște haine, deci slabe șanse ca flacăra să fi fost cauzată de razele soarelui.

La fel ca și în cazul Samsung Galaxy Note 7, vina este a producătorilor de telefoane, pentru că îndească baterii cât mai slim și cât mai mici în dispozitive, dar și a proștiilor care cumpără astfel de telefoane. Dar am mai scris deja despre asta aici și nu vreau să mă repet.

Mai știți articolul în care Apple se lăuda că după problemele cu Note 7-le, 30% din fanii Samsung vor cumpăra iPhone 7?

Dragă Tim Cook, dragă sud coreanule care ești tățic pe la Samsung, să știți că Google Pixel e un telefon cu adevărat frumos, cu o cameră fabuloasă, iar dacă nici nu ia foc, vă garantez că o să vă fure o felie foarte mare din piața de smartphone-uri premium.

Chiar de curând citeam că Pixel-ul se vinde ca pâine caldă, are autonomie bună și că acțiunile Google au crescut foarte tare de când a apărut telefonul pe piață.

Și iPhone 7-le explodează.

PS: Larry Page încă nu ne-a trimis Google Pixel-ul pentru teste, așa că ne vedem nevoiți să citim review-urile altora mai norocoși și să tragem niște concluzii pe baza testelor făcute de alții. Bai Larry, ti-am zis să-l pui la DHL, că-ți dau eu banii de transport la salariu, dar tu batman, batman, ai insistat să-l trimiți cu poșta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.