Înlocuiește Paint 3D cu Paint Classic pe Windows 10

Una dintre marile plăceri de a face parte din programul Windows Insider este acela de a testa software Windows înaintea end-userilor. În ultima versiune Windows 10 pentru cei înregistrați aceluiași program, compania a înlocuit banalul Paint cu noua aplicație Paint 3D.

Deși aplicația are câteva părți bune, este mult mai lentă decât aplicația clasică. Cum nu toți sunt dispuși să testeze aplicația Paint 3D, ci vor să rămână cu vechea și clasica aplicație, vă voi spune cum să faceți asta.

Prima metodă și cea mai simplă este aceea de a șterge aplicația Paint 3D. O dată ce aplicația a fost dezinstalată și ștearsă complet, puteți folosi aplicația clasică Paint.

Cea de-a doua metodă este puțin mai complicată și implică editarea registry-lor. Nu uitați să faceți un backup al acestora înainte de a aduce modificări registry-lor.

  1. Deschideți regedit.exe căutând în Cortana. (rulați ca Administrator)
  2. Faceți un backup al registry-lor.
  3. Căutați HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Applets\Paint\Settings . Cheia și subcheia „Paint“ ar trebui să existe deja pe calculatorul vostru, dacă nu… puteți să le creați.
  4. În subcheia Settings creați un nou Dword denumit DisableModernPaintBootstrap.
  5. Setați valoarea acestuia în 1.
  6. Puteți inchide regedit.exe și rula aplicația Paint originală rulând Paint.exe .

paint 3D

Preferați Paint 3D sau Paint-ul clasic? Eu unul merg pe cel clasic!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.