Samsung Galaxy S8 – informațiile nu au apărut întâmplător pe internet

Samsung Galaxy S8 concept

Ultimele informații cu privire la smartphone-ul Samsung S8 nu au scăpat accidental pe internet, acestea anunțând o lansare a dispozitivului mobil pe la sfârșitul lunii Februarie a acestui an (mai exact 26 Februarie).

Au apărut foarte multe zvonuri, printre care și faptul că Samsung Galaxy S8 (și S8 Edge) se va comporta ca un calculator atunci când va fi conectat la un monitor.

De ce tocmai 26 Februarie ca dată de lansare? În ultimii ani marii producători au făcut tot posibilul să lanseze dispozitive mobile noi chiar înainte de Mobile World Congress 2017, iar anul acesta evenimentul va începe pe data de 27 Februarie.

Ne-am interesat despre specificațiile noului S8 și acestea nu arată deloc rău în statistici. Așteptăm probabil la fel ca mulți dintre voi să vedem de ce va fi capabil și cât de capabil va fi noul telefon creat de cei de la Samsung, dar pe lângă technologia Edge sau un telefon pliabil în viitorul apropiat, nu mi se pare că marele gigant ne mai poate impresiona cu ceva.

Vom urmări acest subiect pentru voi și vă vom ține la curent cu orice informații noi vom avea. Cât de siguri sunteți că cei de la Samsung vor fi gata la timp și vor lansa Samsung Galaxy S8 și S8 Edge chiar înainte de Mobile World Congress 2017? Lăsați-ne un comentariu mai jos cu orice informație sau părere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.