Ines lansează primul post TV 4k/UHD din România

Ines, unul din operatorii de televiziune care nu se bucură de prea multă popularitate, a anunțat Funbox 4k/UHD, primul post de televiziune Ultra High Definition din România. Vă dați seama despre ce vorbim? 4K înseamnă de 4 ori mai bine decât Full HD 1080p. Noul post va fi disponibil abonaților începând cu 1 noiembrie, anul acesta.

Pentru cei ce nu știu încă, Ines oferă cablu pe IPTV (se laudă că au 200 de canale în grila TV), internet pe fibră optică FTTH (Fiber To The Home), telefonie fixă și spațiu de găzduire în datacenter-ul de la București.

Românii sunt amatori de tehnologie, dar mulți dintre ei cumpără electronice doar din snobism sau pentru că se lasă păcăliți de marketing. Degeaba ai televizor 4k/UHD dacă n-ai la ce să te uiți. Cu o floare nu se face primăvară, dar e și ăsta un început.

Eu nu sunt mare amator de televizor, îl țin mai mult ca să pun pe el peștele de sticlă și mileul, primite de la bunica, dar tata e de-a dreptul fascinat de canalele HD. Dacă ar vedea că am canale UHD, cred că și-ar lua liber doar ca să se uite la televizor, cum se făcea pe vremea lui Ceașcă.

Ines lansează primul post TV 4k/UHD din România

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.