incarca.ro – Sau cum am ajuns încărcătorul de cartele al familiei

– Da, unchiule, bună ziua! Ce spui, are mamaie nevoie de o reincarcare Orange? Mă ocup, hai, te sun eu în 5 minute după ce rezolv. Pe incarca.ro, încărcarea cu credit se face aproape instant, ne auzim imediat.

Pauză de la poveste

Cam așa erau discuțiile mele cu rudele de la țară, din partea mamei. Pentru că știu ei că sunt bun la interneți și că mă pricep la calculatoare, mă sună să le fac reincarcare online Orange. Tot familionul e pe Orange și niciunul dintre ei nu prea folosesc platforme online sau plăți cu cardul. Preferă mereu să plătească cash la curier, iar când e vorba de comenzi de produse, apelează la nepotu’ de la București, să nu greșească ceva.

Chiar și verișorul Andrei, care e cel mai dezghețat din familion mă mai întreabă una alta, de obicei când își comandă chinezisme de pe diverse site-uri de chilipiruri.

Nu pot să nu-i ajut, mai ales în perioada asta, în care chiar este recomandat să se stea cât mai mult în casă și să se înlocuiască cumpărăturile ocazionale cu cumpărăturile online și să se evite plățile cash, pentru a nu intra în contact cu banii fizici… Că mai au ei nevoie de câte o reincarcare cartela Orange, nu e mare efort, rezolv oricum în maxim 5 minute.

Am descoperit platforma din necesitate, am căutat pe Google “reincarcare Orange online” și așa am dat de incarca.ro. Am folosit site-ul de peste 10 ori deja și mai jos o să las o listă de motive pentru care ar trebui să îl folosiți și voi:

incarca.ro - Sau cum am ajuns încărcătorul de cartele al familiei

#1 Interfața este simplă și ușor de folosit, nu e nevoie să vă creați cont pe platformă.

#2 Se pot încărca cartelele prepaid de Vodafone, Orange și Telekom simplu și rapid.

#3 Se pot efectua încărcări 24 de ore, 7 zile din 7. Platforma e ideală pentru uitucii care își dau seama că nu mai au credit fix înainte să fie nevoie să dea un telefon important.

#4 În funcție de operatorul de telefonie, puteți dispune de diferite bonusuri. De exemplu, pentru o încărcare de 6 euro la Orange, primiți 1.2 euro bonus.

#5 Costul unei reîncărcări efectuate pe incarca.ro a fost mai mic decât costul perceput de către aplicația băncii.

Înapoi la poveste

– Gata unchiule, am încărcat. Poți să-mi confirmi că e totul ok? Spune-i lui mamaie să îmi dea un bip, că știu că nu știe ea să verifice creditul. Gata, am primit.

Concluzie:

Îmi place să ajut în perioada asta grea pentru umanitate, sunt de părere că oamenii trebuiesc ajutați când au ei nevoie, nu când avem noi disponibilitatea. Nu știu cum se întâmplă la alții, dar eu mă simt bine când ajut, în general. Nu am nici eu cea mai bună stare în perioada asta, că și la mine a venit pandemia, dar încerc să rămân pozitiv și să mă mobilizez să supraviețuiesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.