Huawei și Sony pregătesc și ele actualizarea vârfurilor de gamă la Android 7 Nougat

Huawei, cel mai profitabil producător de telefoane cu Android a început deja să lucreze la actualizarea telefoanelor cu Android 7 Nougat.

Luna trecută, o variantă beta de Android Nougat a fost lansată pentru Huawei Honor 8, ceea ce înseamnă că actualizarea la varianta stabilă a Android 7 se va face în săptămânile următoare.

Pe lângă Mate 9, care a fost lansat cu ultima versiune de Android, producătorul chinez plănuiește să actualizeze și modelele Honor 8, Mate 8, Nova, Nova Plus, dar și P9, P9 Plus sau P9 Lite.

Dar și Sony se străduiește din răsputeri să aducă Android 7 pe dispozitivele Xperia. Pe lângă Xperia X Performance și Xperia XZ care rulează deja Android Nougat, japonezii vor să actualizeze și Xperia Z Dual, Xperia Z3+, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia X, Xperia XA, Xperia XA Ultra și Xperia X Compact.

Printre noile funcții ale Android 7, acesta vine cu funcționalitatea multi-window, ce permite rularea a două aplicații în același timp, fiecare pe câte jumătate de ecran.

Că tot a venit vorba de actualizări la Android Nougat, și OnePlus lucrează la o astfel de actualizare, pentru telefoanele OnePlus 3 și OnePlus 3T.

Eu am de ceva vreme Android 7 Nougat pe Nexus 5X-ul meu și chiar mi se pare mișto. Plus că eu chiar îmi actualizez telefonul la timp, sunt de părere că oamenii ăia care sunt plătiți regește chiar știu ce fac.

Huawei și Sony pregătesc și ele actualizarea vârfurilor de gamă la Android 7 Nougat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.