Cheia succesului Huawei: Cei mai devotați angajați primesc acțiuni

Huawei, producătorul de telefoane cu Android cu cel mai mare profit a devenit și al treilea din lume la numărul de terminale mobile vândute, datorită angajaților.

Deși a intrat pe piața telefoanelor mobile de doar câțiva ani, acesta a progresat foarte mult datorită angajaților foarte ambițioși și dedicați muncii pe care o depun. Aceștia nu de puține ori au stat la muncă ore peste program și au renunțat chiar și la concedii, pentru bunăstarea companiei.

Domnul Zhengfei, a reușit să îi motiveze foarte bine pe angajați și să îi facă să se simtă importanți, fără a-i plăti în plus, convingându-i că “dacă se dedică companiei, nici compania nu îi va dezamăgi”. Mulți angajați chinezii semnează un contract de “angajat dedicat”, renunță la vacanțe și plăți pentru ore suplimentare, dar în schimb primesc acțiuni Huawei.

Deși mulți chinezi lucrează în condiții grele sau în regiuni complicate precum Siberia, Huawei a început să sporească condițiile de muncă și trai ale angajaților din Europa, pentru a reuși să convingă noi oameni să se alăture proiectului.

Mie unul îmi place se se întâmplă la Huawei, dar totuși o să rămân fan Nexus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.