O nouă aplicaţie revoluţionară a fost lansată

Helpie Services App a fost lansată acum două zile, şi vine în ajutorul românilor pentru a-şi gestiona mai eficient timpul liber. Helpie funcţionează ca un asistent personal online. Cu ajutorul acesteia puteți plăti facturile, impozitele, ratele bancare, sau puteți face rezervări, căuta activități pentru familia sau copiii dvs.

Puțin mai sus am pus link-ul de descărcare a aplicației de pe Google Play, însă aplicația se găsește și pe AppStore. Prin intermediul aplicației puteți delega un consultant Helpie pentru a face plăți, pentru a face programări sau orice alte sarcini consumatoare mari de timp ați avea.

Psihologul Alexandru Pleșea este cel care a inventat aplicația. Acesta, după mai multe cercetări a concluzionat faptul că românii sunt din ce în ce mai nefericiți din cauza timpului liber ce este foarte limitat. Alexandru Pleșea mai este cunoscut opiniei publice și ca Antrenorul Minții, este hipnoterapeut, psihoterapeut și trainer în programare neuro-lingvistică. Acesta a studiat natura minții umane în trei sisteme educaționale diferite: în România, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. În România organizează cursuri de peste 10 ani, cu scopul de a-i face pe oameni să-și arate abilitățile pe care mintea noastră încă le are latente și-i ajută pe oameni să-și folosească toate resursele intelectuale.

Fiind și coordonatorul proiectului Helpie, acesta a declarat: „Aplicatia este, intai de toate, o unealta foarte eficienta care gestioneaza eficient timpul liber al oamenilor. Timpul este o resursa limitata. Prea mult timp ne ocupa grijile cotidiene, ratele, abonamentele, rezervarile, etc. Cu toate acestea, exista solutii. Oamenii care vor mai mult timp liber, vor profita de tehnologia actuala. Practic, putem sa delegam un asistent personal care sa se ocupe de toate problemele noastre cotidiene, astfel incat cele 4 ore pe care le estimam ca ar fi, in medie, timpul liber de care ar trebui sa se bucure romanii zilnic, chiar sa il petreaca alaturi de cei dragi, si nu acoperit de multe facturi sau coplesit de griji.  Scopul proiectului Helpie este ca toate grijile, facturile, problemele marunte, programarile, cautarile sau rezervarile care necesita timp, sa fie transferate catre noi, astfel incat oamenii sa aiba timp suficient sa fie mai relaxati, mai linistiti si, pana la urma, mai fericiti“.

V-ați încredința toate grijile unui consultant Helpie? Eu unul aș face-o pentru a câștiga mai mult timp liber, să-l petrec cu familia sau motanul meu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.