HBO oferă acces gratuit la HBO GO, în perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

Începând de ieri, HBO permite internauților să se aboneze gratis la HBO GO și să vadă orice doresc ei, în intervalul 30 octombrie – 5 noiembrie.

Pentru înscriere, trebuie să accesați siteul valeamuta.hbo.ro și să adăugați adresa de mail pe care vreți să primiți voucherul promoțional. După ce ați adăugat adresa de mail în câmpul respectiv, veți primi un email cu voucherul solicitat și instrucțiunile necesare pentru crearea unui cont HBO GO.

Pașii, pe scurt:

  1. Se accesează hbogo.ro
  2. Se apasă butonul Meniu, din colțul din stâng al ecranului, se alege operatorul de cablu și se introduc datele solicitate. Pentru clienții RDS-RCS, trebuie activat serviciul HBO GO de pe digicare.rcs-rds.ro, după care se introduce numărul unei facturi Digi și PIN-ul setat pe digicare.
  3. Apoi, după crearea contului, introduceți codul de pe voucher.

HBO oferă acces gratuit la HBO GO, în perioada 30 octombrie - 5 noiembrie

Inițiativa HBO este o campanie de promovare a thriller-ului românesc Valea Mută, creat sub bagheta magică a regizorului Marian Crişan.

Dacă tot am dat-o în cinematografie, primul episod din Valea Mută apărut duminică (ieri), iar al doilea va apărea pe 30 octombrie. În film joacă Rodica Lazăr, Emilian Oprea, Theodor Şoptelea și Vlad Bălan. Din distribuție fac parte și Mihai Călin, Corneliu Ulici, Alexandra Fasolă, Ovidiu Niculescu, Alina Berzunţeanu, Mihaela Trofimov, Remus Mărgineanu și Ioan Tiberiu Dobrică.

Frumoasă inițiativă. Eu chiar aș activa contul și aș încerca un episod din Valea Mută, dacă incapabilii ăia de la RDS nu mi-ar fi scris greșit numele pe contract. Drept consecință, nu am acces la Digicare, Digi Storage și alte chestii de care ar trebui să beneficiez. Recunosc, nu am insistat nici eu prea tare, am dat la început vreo 4-5 telefoane, dar după ce m-am convins că sunt toți tâmpiți, am lăsat-o așa.

Posted in

Razvan

Salahor IT, blogger amator, hater de ocazie, bucătar de garsonieră, fan Linux, băutor de cafea, workaholic ambițios.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.