GroupMe folosește mai puține resurse

GroupMe este o aplicație gratuită de socializare dezvoltată de Skype, ce poate fi găsită pe iOS, Android, Windows și web.

După ultima actualizare la versiunea 2.11.7.0, GroupMe folosește mai puțin RAM și resurse ale procesorului calculatoarelor.

Totodată actualizarea a adus și îmbunătățiri ale experienței utilizatorilor (UX), aducând o opțiune de a opri notificările alegând „silențios“ drept ton pentru notificări, și îmbunătățirea pozelor animate GIF.

Ultimele schimbări ale aplicației presupun:

  • oprirea notificărilor din aplicație permanent
  • adăugare opțiune „silențios“ ca sunet pentru notificări
  • adresele de e-mail apar drept link-uri în chat și se poate apăsa pe ele (probabil deschid clientul de e-mail și le adaugă drept destinatar)
  • toate mesajele de sistem apar localizate în limba dispozitivului
  • îmbunătățiri ale performanței pozelor animate GIF
  • reducerea consumului de memorie și procesor, mai ales atunci când aplicația nu este activă.

Dacă doriți să testați aplicația, aveți mai sus link-urile de descărcare în funcție de dispozitiv. Sau puteți alege varianta web, accesibilă din orice browser. Dacă vi se pare utilă aplicația, sau dacă o folosiți de ceva timp – lăsați un comentariu și spuneți-ne părerea voastră despre aceasta. Eu unul o să încep o testare riguroasă cross-platform, să aflu cam cât de utilă este o astfel de aplicație, sau dacă este o pierdere de timp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.