Pixel, noul telefon al Google, face poze foarte bune

După cum probabil știți deja, Google a lansat telefoanele Pixel și Pixel XL acum câteva zile, dezvoltate împreuna cu HTC.

Deși cele două terminale mobile au camere principale de 12.3 megapixeli, producătorul  se laudă că ar fi cele mai bune de pe piață. Camera a obținut 89 de puncte pe DxOMark, un site specializat în teste, cu 3 puncte mai mult decât camera de pe iPhone 7.

Pe lângă mult lăudata cameră, telefoanele sunt echipate cu display-uri de 5.0 inch respectiv 5.5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, GPU Adreno 530, 4 GB memorie RAM, 32 GB sau 128 GB memorie internă, cameră de selfie de 8 megapixeli sau modul de încărcare rapidă. Pentru mai multe informații, aruncați un ochi aici.

Ca să dovedească cele susținute, Google a făcut disponibilă o serie de fotografii făcute cu Pixel, condiții diferite de lumină.

Câteva dintre poze:

Google Pixel face poze foarte bune

Google Pixel face poze foarte bune

Google Pixel face poze foarte bune

Google Pixel face poze foarte bune

Google Pixel face poze foarte bune

Întreaga colecție de poze făcută cu noul telefon Google este disponibilă aici.

Dacă mă întrebați pe mine, pozele sunt absolut splendide. Și teoretic, sunt făcute fără filtre și nu sunt editate deloc.

Camera foto este un element foarte important al telefonului mobil, alături de baterie. E mult mai simplu să scoți telefonul și să imortalizezi momente decât să ai mereu după tine o cameră mare. Dacă nu ești de meserie, cred că e suficientă calitatea și rezoluția pozelor făcute cu un telefon bun.

Abia aștept review-urile telefoanelor Pixel, dar nu alea făcute de cei ce au primit produsul gratis în teste și trebuie să-l laude. Ci alea cinstite, scrise de cei ce au cumpărat deja telefonul și s-au jucat cu el.

PS: Daniel, dacă-mi cumperi un astfel de telefon, promit că o să vând pozele pe FOAP și o să îți dau 50% din câștiguri. Îmi iei, îmi iei, îmi iei? Te și las să-l testezi.

2 Comments


  1. Sincer să fiu, făceam poze mai bune cu Nokia 3310 decât cu ăsta. Şi nu-ţi iau telefon, pentru că tu oricum câştigi mai bine decât mine ca Salahor IT, pe când eu-s doar un biet şaormar IT.

    Reply

    1. 🙁 eu nu sunt hater ca tine. din marea mea leafă de salahor IT îți voi lua un Samsung Galaxy Note 7, un telefon bombă, cu funcții aparte.

      Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.