Google Maps te ajută să-ți găsești ușor mașina parcată

Uneori, descoperirea mașinii din parcarea de la hypermarket e un proces complicat dacă ești pe fugă și n-ai apucat să te uiți exact în ce sector ai parcat. Plus că mai vin câteva mașini, mai pleacă altele din parcare, totul e într-o continuă mișcare și schimbare.

Eu pentru că sunt cu capul în nori, fac de fiecare dată câte o poză cu sectorul de parcare în care e mașina, ca să stau fără griji.

Ei bine, pentru cei care nu sunt la fel de întreprinzători ca mine, Google a găsit soluția. O nouă funcție a fost introdusă în Google Maps, care ține minte locul unde e parcată mașina.

Pentru a beneficia de noua funcționalitate, actualizați aplicația Google Maps pe Android sau iOS și, când ajungeti cu mașina în parcare, apăsați pe punctul albastru și alegeți opțiunea “Save your parking”. Se va adăuga o etichetă pe hartă și când se face click pe aceasta, apare un pop-up unde se pot introduce diverse informații. De exemplu, se pot adăuga notițe sau timpul pentru care a fost plătită parcarea, iar aplicația o să trimită o notificare când mai sunt 15 minute până expiră parcarea.

În plus, se poate salva o imagine a locului de parcare și se poate partaja locația cu alte persoane. Dacă telefonul este conectat la mașină prin Bluetooth sau USB, locul de parcare se adaugă singur, când acesta e deconectat.

Pentru mai multe informații, aruncați un ochi aici.

Mișto aplicație, de acum se poate parca cu o grijă în minus!

Google Maps te ajută să-ți găsești ușor mașina parcată

Google Maps te ajută să-ți găsești ușor mașina parcată

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.