Google introduce Instant Apps pe Android

Google lucrează la Instant Apps, niște aplicații care pot fi rulate de oriunde, fără a fi nevoie de instalarea lor în prealabil. Google a anunțat asta încă de anul trecut, iar începând cu prima lună a anului, a permis testarea noii functionalitați.

Momentan, aplicațiile instante nu funcționează pentru toată lumea. Doritorii trebuie să intre în meniul de setări și să activeze opțiunea. În continuare, o să presupun că toată lumea are meniul în engleză: Settings -> Google Settings -> Instant Apps, după care trebuie să confirmați că sunteți de acord cu termenii și condițiile.

Până acum, aplicațiile Wish, BuzzFeed, Periscope și Viki sunt disponibile ca și Instant Apps. Cei care caută aceste siteuri folosind browserul o să aibă opțiunea de a selecta Instant App. Aplicațiile instante sunt instalate de serviciul Google Play, care există o astfel de versiune. De asemenea, aplicațiile for fi automat șterse, după un anumit timp.

Conform ultimelor rapoarte, Instant Apps sunt momentan disponibile pentru telefoanele Nexus și Pixel ce rulează Android Nougat, dar sunt sigur că Google le va face utilizabile și pe restul telefoanelor.

Mai multe informații sunt disponibile pe Ausdroid.net.

https://i0.wp.com/i.imgur.com/kxpgWoX.jpg?resize=332%2C592

O să mă joc și eu cu noile aplicații, de îndată ce apar unele care să mă intereseze. Momentan, doar BuzzFeed îmi zice ceva, dar e meh, nu sunt mare fan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.