Google va lansa o nouă actualizare de securitarte pentru Nexus și Pixel luna aceasta

Google a anunțat că va lansa o nouă actualizare de securitate luna aceasta, pentru dispozitivele Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus Player, Nexus 9 (Wi-Fi), Pixel, Pixel XL și Pixel C. Imaginile de sistem incluzând noile modificări au fost deja lansate, dar patch-ul de securitate încă nu s-a propagat pe telefoane.

LG deja a făcut disponibilă actualizarea de securitate pe telefoanele lor, înainte celor de la Google. Actualizarea va strivi 95 de buguri, unele critice, care permiteau executarea codurilor malițioase de la distanță prin mail, browser sau MMS și altele minore. Pentru informații detaliate în privința asta, vedeți siteul ăsta.

Cel mai probabil actualizarea va ajunge pe telefoanele posesorilor de Nexus și Pixel în câteva săptămâni. Recomandarea mea este să instalați toate actualizările de securitate, pentru a avea un dispozitiv mai cât se poate de sigur.

Ășta e unul din marile avantaje pe care îl au cei ce au telefoane LG, Motorola, Nexus, Samsung, et cetera: primesc actualizări de securitate. Credeți că utilizatorii Gionee/Allview vopsit beneficiază de așa ceva?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.