GOG Summer Sale 2017

Good Old Games a lansat recent GOG Summer Sale 2017, ceea ce înseamnă că puteți achiziționa jocurile dorite la reduceri semnificative. Spre exemplu, dacă nu ați apucat să luați Saint Row 2 gratuit, îl puteți achiziționa acum la prețul de $2,49 – cu o reducere de 75%. Iar la 10$ cheltuiți, veți primi Allan Wake’s American Nightmare gratuit.

Despre GOG.com am mai scris în trecut și este o platformă de distribuție digitală puțin mai diferită față de Steam, uPlay sau Origin. Inițial platforma se axa pe jocuri clasice, dar din moment ce au apărut și jocuri mai noi, s-a renunțat la termenul de Good Old Games, astfel luând naștere GOG.com .

Peste 1500 de jocuri au primit reduceri semnificative, unele dintre ele chiar și de 90%.

Vom menționa câteva dintre ofertele interesante ce merită să discutăm despre ele:

  • Heroes of Might and Magic – bundle-ul complet (primele 5 jocuri Heroes of Might and Magic complete, în versiunea Golg sau bundle, și veți primi jocul Heroes Chronicles ca bonus) la prețul de $23,43 (66% reducere), ce vă aduce o economie de $46,51 .
  • Game of Thrones: A Telltale Games Series – pentru fanii GoT, la prețul de $7,49 (75% reducere), ce vă aduce o economie de $22,50 .
  • seria Indiana Jones – la achiziționarea Fate of Atlantis și Last Crusade a seriei, veți primi Emperor’s Tomb ca bonus… totul la prețul de $5,97 (reducere de 67%), economisind astfel $12 .

Utilizatorii GOG care au și un cont Steam, pot verifica eligibilitatea de conectare cu acesta. Puteți astfel adăuga jocurile achiziționate de pe Steam pe contul GOG, fără taxe suplimentare.

gog summer sale 2017

Reducerile se simt altfel dacă aveți timp să căutați bundle-uri (pachete promoționale cu mai multe jocuri), deci profitați de GOG Summer Sale 2017. Voi ce jocuri ați achiziționat de pe Gog.com ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.