GlassDoor îți arată ce salariu meriți

Te-ai întrebat vreodată cam cât ai merita să câștigi? Pe piața locurilor de muncă, aceasta nu este o întrebare la care să răspunzi ușor. Un nou produs în materie de căutare a unui loc de muncă își propune să te ajute să îți faci o idee despre răspunsul acestei întrebări.

GlassDoor lansează un instrument gratuit care utilizează un algoritm de învățare pentru a analiza factori cum ar fi: experiența, poziția ocupată, compania și locația și apoi îți spune cu aproximație cam cât ar trebui să câștigi. Aplicația poate fi descărcată de pe Google Play sau AppStore .

Există câteva motive pentru care acest lucru ar fi util, a declarat Scott Dobroski, expert al comunității GlassDoor. O parte din ideea din spatele instrumentului este că, dacă aveți informații cu privire la cât s-ar estima jobul tău, puteți căuta și / sau găsi un alt loc de muncă unde veți fi plătiți corect.Acesta este un indicator pentru care nu avem suficiente informații“ a spus acesta.

Un alt motiv ar fi egalitatea dintre muncă și remunerație. GlassDoor crede că dacă angajații știu cam cât valorează cunoștințele lor, acest lucru îi va împinge spre a cere un salariu corect.

Când știi despre ce este vorba, înțelegi și crezi că ești plătit suficient, ca angajat tinzi să rămâi alături de angajator mai mult“, a spus Dobroski.

Și dacă se dovedește că ești pe cale să obții un loc de muncă bun, dacă îți știi valoarea aproximativă de câștig, acest lucru poate atrage după sine locuri de muncă potrivite pentru tine.

Mai sunt și alte calculatoare disponibile online, cu diferite grade de detalii, cum ar fi PayScale.com. Monster oferă de asemenea un calculator de salariu.

GlassDoor are aproximativ 33 de milioane de utilizatori lunar.

Posted in ,

Daniel

Senior tester înrăit de aplicații (iOS, Android sau web based); scriitor, grafician și programator de ocazie; senior salahor IT - sper că ne vom împrietenii uşor și că-ți vor plăcea articolele TechZip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.