4 produse necesare oricui, achiziționate de pe Gearbest

Sunt fericit, deoarece după 21 de zile de la comandă, în sfârșit au ajuns produsele comandate de pe Gearbest. A fost o așteptare lungă, dar bine meritată. Sunt mai dezamăgit de Poșta Română și de timpul oferit de aceștia de livrare, deoarece din 21 de zile, 17 zile coletul a stat în țară până să-mi fie livrat.

Revenind la produsele comandate, am zis să facem o comandă de probă tocmai pentru a verifica timpul de livrare al comenzilor. Am achiziționat câteva produse practice pentru dispozitive mobile sau tablete.

  1. Încărcător USB manual (link aici)
  2. Cablu USB micro-USB magnetic, detașabil (link aici)
  3. Tester USB portabil pentru detectarea voltajului și amperajului (link aici)
  4. Stand portabil pentru tabletă sau dispozitiv mobil (link aici)

Puțin mai jos voi atașa câteva poze și utilitatea fiecărui produs în parte.

  • Încărcătorul USB manual este ideal atunci când sunteți într-o zonă fără curent electric (spre exemplu la munte, într-o cabană uitată de lume). Imaginați-vă că ați ales să faceți o drumeție și pe traseu v-a prins ploaia, așa că v-ați retras la primul adăpost găsit. Telefonul vostru nu mai are baterie deloc, deci ce rămâne de făcut? Scoateți încărcătorul USB manual împreună cu cablul achiziționat la punctul 2. Dați puțin la manivelă, iar dispozitivul vostru mobil se încarcă suficient cât să puteți suna la 112 pentru a anunța faptul că ați fost surprinși de o ploaie inopinată și pentru a putea trimite coordonatele prin Whatsapp sau Messenger unui cunoscut.

Gearbest - incarcator manual USB

Gearbest = incarcator USB manual

  • Cablul USB magnetic (am achiziționat momentan doar unul micro-USB, deoarece aveam nevoie doar de acest tip, dar vom achiziționa în curând și unul pentru dispozitive Apple) poate fi ideal atât pentru încărcările normale, pentru cazurile ca cel descris mai sus… sau chiar și mai bine: presupunem că sunteți în mașină și încărcați telefonul mobil, dar vă sună cineva. Pentru a nu smulge cablul din telefon, puteți scoate cablul cu ușurință acesta fiind magnetic. În acest fel nu stricați nici cablul sau mufa micro-USB, și nici mufa dispozitivului mobil. În momentul în care cablul USB are curent, are un beculeț de culoare verde deschis aprins.

Gearbest - micro usb magnetic

Gearbest - cablu micro usb magnetic

Gearbest - cablu micro usb magnetic

  • Testerul USB portabil este ideal pentru a verifica amperajul și voltajul cablului USB de la punctul 2. Eu unul folosesc o baterie externă pentru a încărca dispozitivul mobil, sau tableta – atunci când fac muncă de teren și nu am cum să-mi încarc dispozitivele. De acum înainte o să folosesc și încărcătorul USB manual de la primul punct, deoarece mi se pare și anti-stres – deci un câștig dublu pentru mine. Vi se pare că telefonul sau tableta voastră nu primește suficient curent? De ce să nu testați cablul de încărcare, poate acesta nu mai este bun. Sau poate chiar încărcătorul este cauza. Aflați cu încredere ce trebuie schimbat cu ajutorul acestui tester.

Gearbest - tester voltaj

Gearbest - tester amperaj

  • Standul portabil pentru tabletă sau mobil a fost mai mult un moft de-al meu. Fiind abonat Digi, uneori mă mai uit pe Digi-Play la seriale online. Un stand mai solid pentru tabletă era chiar necesar. Ce-mi place foarte mult la acest stand este faptul că are șuruburile la vedere. În cazul în care picioarele par a fi slabite, puteți strânge șuruburile și remediați problema.

Gearbest - stand pentru tableta

Gearbest - stand pentru tableta

Toate produsele au fost achiziționate la prețuri promoționale și pot fi găsite de regulă în zona Deals, la prețuri variind între $0,99 – $4,99.

Voi ce v-ați comandat până acum de pe Gearbest și cam în cât timp v-a venit comanda? Lăsați-ne un comentariu mai jos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.