Funcția de partajare calendar este valabilă acum pe Office 365

Cei de la Microsoft tocmai ce au ales să permită utilizatorilor de Office 365 să folosească funcția de partajare a calendarului prin intermediul aplicației Outlook pe iOS, Android, Windows 10 Mobile și aplicația calendar a Windows 10.

Funcția mult cerută a avut mai mult de 11500 voturi pentru și mai mult de 2000 de comentarii, ceea ce i-a împins pe cei de la Microsoft să marcheze funcția ca „În lucru“ încă din Septembrie 2016. Funcția ar trebui să permită acum echipelor să se coordoneze cu mai multă ușurință fără a folosi aplicații complexe precum SharePoint și este un cadou de Crăciun binevenit pentru mulți utilizatori ai pachetului Small Business.

În prezent există mai mult de 24 milioane de consumatori și 70 de milioane de utilizatori Office 365 Enterprise care plătesc către Microsoft subscripție lunară pentru serviciile oferite de aceștia.

Office 365 Calendar

Eu unul nu prea sunt de acord cu subscripțiile lunare pentru anumite servicii Microsoft, ci prefer să achiziționez o licență Microsoft Office care să-mi ofere întreaga suită de aplicații, pentru ca apoi să le actualizez pe fiecare în parte sau doar ceea ce am nevoie ca aplicație în particular. Este adevărat că suita Office 365 oferă cele mai noi servicii, dar nu mi se pare o afacere prea bună comparând cu o achiziție one time payment.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.