Facebook, Twitter și WhatsApp blocate în Turcia

Sunt conștient că nu mulți dintre voi locuiți în Turcia, dar în cazul în care plănuiți să mergeți într-o mică vacanță acolo este bine să știți asta. Din cauza reținerii mai multor lideri ai partidului de opoziție HDP, precum și din cauza raidurilor la sediul HPD din Ancare, se pare că guvernul turc a blocat accesul la cele mai utilizare rețele de socializare. Aici ne referim la Facebook, WhatsApp, Twitter.

Rețeaua de monitorizare TurkeyBlocks a detectat restricții privind accesul la mai multe servicii de social media precum Facebook, Twitter și YouTube în întreaga Turcie, începând cu vineri, 04 noiembrie 2016, ora locala 1:20 AM“, a raportat observatorul turc TurkeyBlocks.
De asemenea, au fost detectate restricții pe serviciile de mesagerie WhatsApp, Skype și Instagram, validând reclamațiile utilizatorilor cu privire la eșecul serviciului WhatsApp în Turcia“.

Bun, înțeleg să blocheze WhatsApp, Facebook, Skype, Twitter… dar cu Youtube-ul ce au avut? Să nu asculte și protestatarii niște Tarkan în drum spre Parlament?

Posted in

Daniel

Senior tester înrăit de aplicații (iOS, Android sau web based); scriitor, grafician și programator de ocazie; senior salahor IT - sper că ne vom împrietenii uşor și că-ți vor plăcea articolele TechZip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.