Facebook Stories – compania copiază funcția Spanchat-ului

Facebook copiază Snapchat… din nou. Inițial compania a copiat aplicația Snapchat în momentul în care a adus populara funcție de povești în cadrul aplicației Instagram, în luna August a anului trecut. În ultimele luni Facebook a adus multe îmbunătățiri funcției povești a Instagramului. În prezent Facebook Stories are 150 de milioane de utilizatori activi, ceea ce se apropie de statisticile Snapchat. Adițional, cei de la Facebook testează o astfel de funcție și pentru aplicația Messenger.

Facebook Stories

Iar acum, aceeași funcție poate fi regăsită în cadrul aplicației Facebook de pe dispozitivele mobile. Compania a anunțat chiar astăzi că vor aduce în viitorul apropiat un nou Stories feature pe mobile, și testează această funcție cu un grup limitat de utilizatori. Facebook Stories, după cum probabil ați ghicit, funcționează exact ca poveștile din aplicațiile Snapchat și Instagram – unde vedeți ultimele povești ale prietenilor în partea de sus a feed-ului de știri. De acolo apoi puteți crea și voi propria poveste.

Am găsit acest clip de prezentare pe canalul Youtube al celor de la The Next Web, prin care putem vedea cum va funcționa Facebook Stories. Fără niciun dubio se vor găsi amatori ai acestei noi funcții, compania având deja peste 1,8 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună, iar acest număr crește semnificativ.

Nu am folosit Snapchat, iar Instagramul l-am instalat doar ca să fie acolo… fără a deschide aplicația măcar o dată. Pentru mine unul, noua funcție nu are deci niciun efect. Ce efect are asupra voastră?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.