Facebook sărbătorește cu artificii virtuale

Facebook a sărbătorit de fapt cu artificii virtuale trecerea la noul an. Când spunem asta, ne referim strict la urările pentru noul an. Dacă ați fi scris „Happy New Year“, pe ecran v-ar fi apărut niște artificii virtuale. Din păcate eu m-am trezit prea târziu să testez această funcție Facebook, cu o zi după. Efectul ar fi arătat ca mai jos.

Facebook Happy New Year

Dacă ați fost mai curajoși, probabil că ați folosit măștile Facebook Live, dar să fim serioși… câți dintre voi și-au petrecut Revelionul stând pe Facebook? În afară de un „La mulți ani!“ după miezul nopții, eu unul am preferat să stau cu familia sau prietenii, în loc să stau să socializez pe Facebook. Mdah, probabil am postat și o poză cu mine burdușit de atâtea știri tech pe care le-am scris anul trecut, dar asta este o cu totul altă discuție.

Facebook Live Masks

Anul trecut peste 182 de milioane de utilizatori au folosit rețeaua de socializare Facebook pentru a le ura prietenilor și celor dragi toate cele bune, și s-au postat peste 370 de milioane de fotografii și filmulețe… ceea ce a generat peste 3 miliarde de interacțiuni. Pentru anul acesta nu avem încă o statistică clară, dar aștept să se împace Răzvan cu Mark Zuckerberg pentru a primi toate aceste informații. Și din partea noastră vă urăm un „Happy New Year“.

Facebook Happy New Year 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.