Facebook Messenger Live Location, o nouă funcție lansată de platforma de socializare Facebook

facebook messenger live location

Luni, compania Facebook a anunțat o nouă funcție pentru Facebook Messenger Live Location. Aceasta este o funcție de localizare în timp real pentru aplicația Messenger, concepută pentru a aduce oamenii împreună atunci când aceștia nu știu cât de departe sunt unii față de alții.

La fel ca și aplicația WhatsApp, Messenger deja permite să trimiteți locația curentă prietenilor, dar noua caracteristică se extinde până la actualizarea locului pe hartă pe măsură ce vă mișcați. O dată activată, funcția va rămâne activată timp de o oră, iar prietenii care primesc informații cu privire la locație vor putea vedea o durată estimativă în care ar putea ajunge la locația respectivă – cu mașina.

Partea bună este că puteți opri funcția de Live Location apăsând pe butonul Stop, sau puteți vedea un cronometru (în partea dreaptă jos) care afișează pentru cât timp împărtășiți cu ceilalți locația voastră. Voi controlați dacă și când să folosiți noua funcție oferită de aplicația Messenger, implicit pentru cine activați partajarea locației curente.

Funcția va fi lansată la nivel global atât pe iOS, cât și pe Android (curios că despre Windows Phone nu au anunțat nimic). Aceasta este similară uneia deja disponibile într-o variatate de aplicații precum Apple Find My Friends, Glypmse și Google Maps.

 Cum vi se pare noua funcție a Facebook Messenger Live Location? Vi se pare utilă? Nu pot spune că sunt încântat de aceasta, pentru că nu vine cu absolut nimic revoluționar față de alte aplicații, dar pentru utilizatorii ce preferă Messenger-ul celor de la Facebook, presupun că este o îmbunătățire semnificativă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.