Facebook adaugă jocuri în Facebook Messenger

Facebook face tot posibilul să facă oamenii să stea cât mai mult timp cu siteul sau aplicațiile lor deschise. De curând, aplicațiile Facebook și Facebook Messenger pentru Android și iOS permit utilizatorilor să joace diverse joculețe, cum ar fi PAC-MAN, Space Invaders, Galaga, Arkanoid, EverWing direct de pe ele. Noua funcționalitate se cheamă Instant Games și oferă acces la 17 jocuri direct din aplicația mobilă.

Jocurile se lansează din fereastra de chat, iar când termini, scorul tău va fi postat direct în conversație. Dacă ești mai paranoic sau nu vrei să afle și ceilalți ce jocuri te joci sau ce punctaje faci, jocurile vor fi de asemenea disponibile și din News Feed, în aplicațiile de Android sau iOS.

M-am chinuit mult să găsesc iconița de joystick de pe Facebook Messenger, dar trebuie să recunosc sportiv că, deși am actuaizat aplicațiile bunului Zuckerberg, eu nu am Instant Games. O să îi zic lui Daniel să-l sune să-i ceară socoteală.

Altfel, mă bucur, aplicațiile de Facebook de pe telefonul meu, cele care oricum vor exagerat de multe permisiuni, nu vor ocupa și mai mult spațiu, pentru că au încărcate în ele niște joculețe pe care oricum nu le voi juca niciodată.

Facebook Messenger

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.