Facebook Messenger va primi o funcție de economisire date

După cum probabil știți, aplicația de Facebook Messenger face foarte, foarte, foarte, foarte mult trafic pe internet, iar dacă telefonul dumneavoastră e conectat la date mobile… em, nu e tocmai bine!

Dar Facebook se ocupă deja de asta. Următoarele versiuni de Facebook Messenger vor căpăta o funcție nouă, numită Data Saver, care va economisi date (obviously, doar se cheamă Data Saver).

Acum, dacă cineva vă trimite un video sau o poză pe Facebook Messenger, aplicația o descarcă fără să vă întrebe nimic, indiferent de dimensiunile fișierului trimis. Cu funcția Data Saver activată, nu se va mai descărca nimic by default, utilizatorul va trebui să selecteze el (tap-to-select) ce anume vrea să vadă și implicit să descarce.

Facebook Messenger va primi o funcție de economisire date

Aplicația va avea un contor integrat, care va arăta câte date au fost descărcate și va funcționa doar pe datele mobile. Dacă telefonul e conectat la wireless, Data Saver se va dezactiva automat.

Momentan aplicația este în versiune beta, dar vă vom anunța noi când devine disponibilă pentru toată lumea. Cei care doresc să se joace cu aplicația mai devreme, pot să facă asta, dacă devin testeri pe Google Play Store.

Bună aplicația, eu chiar m-am făcut tester și aștept să primesc actualizarea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.