Facebook lanseaza aplicatia Events

Ieri Facebook a lansat o nouă aplicaţie, din nefericire doar pentru utilizatorii iOS şi anume aplicația Events, un copil făcut parcă din Eventbrite şi Sunrise. Aceasta poate fi folosită drept calendar, cât şi pentru a răspunde invitaţiilor ce vin din partea prietenilor la diverse evenimente.

Ce are diferit această aplicaţie faţă de alte aplicaţii de gen?

  • îţi permite să vezi noutăţile referitoare la evenimente ale tuturor prietenilor de pe Facebook
  • poţi căuta evenimente în apropierea locului unde te afli, sau pe hartă
  • îţi permite să cauţi evenimente în alt oraş, foarte folositor dacă plănuieşti să pleci din oraş
  • are un calendar încorporat, precum avea cunoscuta aplicaţie cumpărată de către Microsoft – Sunrise (aplicaţie ce a fost mai târziu închisă). Partea bună a acestui aspect este faptul că poţi importa calendarul din Outlook, din Gmail sau orice altă aplicaţie 3rd party

Conform statisticilor Facebook, peste 100 milioane de oameni folosesc evenimentele pe pagina lor şi implicit era nevoie de o aplicaţie strict pentru organizarea tuturor acestor informaţii într-un singur loc. Încă nu este clar dacă Facebook va obliga utilizatorii de dispozitive mobile să foloseasca strict această aplicaţie pe viitor, aşa cum s-a întâmplat şi cu Facebook Messenger.

Rămâne de văzut ce alte aplicaţii vor mai scoate în viitor dezvoltatorii Facebook, si implicit asteptăm şi versiunea de Android a aplicaţiei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.