Facebook a încercat să cumpere Snow

Mark Zuckerberg mă întrebase inițial de aplicația Snapchat, dar cum nu i-a ieșit pasența după ce mama Omida i-a zis că nu prea are șanse… s-a gândit să achiziționeze o aplicație asemănătoare – Snow (iOSAndroid).

Nu se lasa Zuckerberg din a urmări tehnologii similare de mesagerie, și implicit a avut o încercare nereușită în această vară de a achiziționa Snow – aplicație deținută de compania sud-coreană Naver. Oferta a fost respinsă în ciuda unui apel telefonic efectuat direct de către CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat pentru TechCrunch o sursă apropiată companiei.

Este adevarat ca Snow primeste apeluri telefonice de la diverse companii“ a declarat un representant al Naver pentru TechCrunch. Naver nu a nominalizat însă companiile interesate.

Multe dintre caracteristicile adăugate de către Facebook în ultimii doi ani au fost descrise ca fiind unele asemănătoare Snapchat. La fel și funcțiile pe care intenționeaza să le adauge.

În luna septembrie, Naver a investit 45 milioane de dolari în Snow, aplicație ce oferă filtre și stickere foarte populare în rândul utilizatorilor Snapchat.

Facebook nu a răspuns imediat solicitării de a comenta subiectul, iar reprezentanții Naver nu au putut fi contactați.

Nu mă miră când aflu că Facebook-ul „împrumută“ funcții ale altor aplicații și nici când aflu că vor să achiziționeze companii sau aplicații mai mici, dar de succes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.