La evoMAG Black Friday va avea loc între 18-20 noiembrie

După cum știți deja, Black Friday este perioada aia în care produsele sunt reduse cu 50%, după ce multe dintre ele au fost scumpite de curând să se justifice reducerea. Data nu e fixă, fiecare mare magazin îsi pune Black Friday după cum îi cade bine.

La fel ca și la eMag, Blackfriday va avea loc în intervalul 18-20 noiembrie și la evoMAG. evoMAG promite că încerca livra jumătate din comenzi în 48 de ore, iar restul clienților vor avea produsele în cel mult 4 zile.

Anunțul lui Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG:

„Vom lucra non-stop de Black Friday şi în zilele imediat următoare acestui eveniment, astfel încât să ne asigurăm că produsele comandate vor ajunge cât mai rapid la clienţi. Am făcut schimbări şi în ceea ce priveşte segmentul de curierat. În prezent, avem parteneriate cu trei companii, iar în curând vom semna cu o a patra companie de curierat. În plus, timpul de livrare este unul redus şi pentru că evoMAG onorează mare parte dintre comenzi cu maşinile proprii”,

evoMAG estimează vânzări de 4.5 milioane de euro în acest an de Black Friday, adică cu 50% mai mult decqț anul trecut, magazinul aprovizionându-se cu 25.000 de unități din toate produsele existente și cu reduceri considerabile, chiar și de 50% la laptopuri, telefoane sau frigidere.

Conform lui Mihai Pătrașcu, evoMAG a investit 100.000 de euro în site-ul web, pentru a putea face față unui trafic de 40.000 de unici în același timp. De asemenea, numărul de angajați va fi suplimentat cu încă 12 oameni, pentru a putea ajuta mai bine cumpărătorii.

Sunteți nerăbdători? Ați făcut lista de chestii pe care vreți să le luați reduse? Ați pus bănuții deoparte?

La evoMAG Black Friday va avea loc între 18-20 noiembrie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.