8% dintre clienții evoMAG de Black Friday cumpără în rate

Citeam pe ZonaIT că 8% dintre cei ce cumpără produse de Black Friday de la evoMAG aleg să plătească în rate.

Spre deosebire de perioadele fără reduceri, valoarea media a coșului de Black Friday e undeva între 800 și 1000 de lei. La evoMAG, plata în rate, fără dobândă, se poate face prin Banca Transilvania, BRD Finance sau ING în 12 rate, prin Garanti Back în 15 rate, sau prin Credius, un serviciu ce permite efectuarea unui credit online fără adeverință de salariu.

Reducerile disponibilie până pe 4 noiembrie vizează peste 6.500 de unităţi, din aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG.ro. Cele mai multe dintre produsele aflate acum la promoţie nu vor fi inlcuse în oferta de Black Friday din perioada 18 – 20 noiembrie.

Până pe 4 noiembrie, vor fi reduceri la evoMAG pentru 6500 de produse, produse ce nu vor mai fi reduse și de Black Friday.

Oricum Românul are o pasiune înăscută pentru gadget-uri și tehnologie, dar și pentru cumpărarea lucrurilor la promiție. Iar de Black Friday se cumpără aproape orice, indiferent dacă trebuie sau nu. Îmi e greu să cred că oamenii așteaptă 10 luni fără frigider sau televizor, doar pentru a spera că dau lovitura de Black Friday.

Mai sunt și ăia care vând pe Olx ce au cumpărat de Black Friday, pentru o bișniță cinstită.

8% dintre clienții evoMAG de Black Friday cumpără în rate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.