ESET lansează ESET Smart Security Premium

ESET anunță ESET Smart Security Premium, soluție ce include și ESET Password Manager, pentru gestionarea mai ușoară a parolelor și ESET Secure Data, pentru criptarea datelor, cu scopul de a le proteja de oamenii străini. Pe lângă cele două funcționalitați amintite, pachetul include și ESET Webcam Protection și ESET Internet Security, care restricționează accesul neautorizat la camera web.

Desigur, pe lângă funcțiile amintite, ESET Smart Security Premium conține și Protecţie Plăţi & Online Banking, Anti-spyware, Anti-Phishing, Exploit Blocker, Firewall Personal avansat şi Sistemul de Reputaţie a Fişierelor ESET LiveGrid.

De asemenea, mai este și “protecţia împotriva atacurilor bazate pe scripturi care detectează atacurile bazate pe scripturi”, cum au scris cei de la Capital (nici la Spiru Haret nu se mai face jurnalism ca altă dată). Funcția mai devreme amintită nu permite rularea programelor malițioase scrise în PowerShell sau JavaScript.

O altă funcție inclusă este ESET Home Network Protection, care permite utilizatorilor să testeze vulnerabilitățile routerelor și să le remedieze.

Dacă mă întrebați pe mine ESET e tăticul soluțiilor de securitate IT, iar multe dintre premiile obținute sunt de-a dreptul meritate. Spre deosebire de prelăudatele Bitdefender sau Kaspersky, soluțiile ESET nu fac sistemele cu resurse mai putine inutilizabile.

https://i2.wp.com/i.imgur.com/Cxw8u90.jpg?resize=691%2C484

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.