eMag organizează Black Friday pe 18 noiembrie

eMag a anunțat că anul ăsta Black Friday, ziua în care sunt cele mai mari reduceri din an, va avea loc în 18 noiembrie 2016. Magazinul online organizează a 6-a ediție “vinerea neagră”, și anunță că aceasta va fi cea mai mare, de până acum:

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”

Ofertele Black Friday vor acoperi televizoare, telefoane, tablete, laptopuri, smartwatch-uri și brățai, frigidere, mașini de spălat, prodduse pentru copii, haine și încălțăminte, cosmetice, articole sportive, produse și accesorii pentru mașină, mobilă și articole de grădină. Cam orice se poate cumpăra, cu alte cuvinte.

Peste 2.000 de magazine și comercianți afiliați eMAG Marketplace vor participa la această ediție de Black Friday, dublu față de cea de anul trecut.

Nu vă faceți griji, chiar dacă toți ciumpalacii cumpără chestii ca să facă bișniță în decembrie, tot găsiți chestii mai ieftine decât în magazin, în perioada asta. Încercați pe OLX, mulți își dau seama că și-au cumpărat lucruri doar pentru reduceri și nu nu le găsesc utilizatea. Și cine știe, poate apucați să cumpărați SSD-uri, telefoane sau alte chestii la prețuri foarte bune.

eMag organizează Black Friday pe 18 noiembrie

Posted in

Razvan

Salahor IT, blogger amator, hater de ocazie, bucătar de garsonieră, fan Linux, băutor de cafea, workaholic ambițios.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.