Electrolux testează un program prin care oamenii își împart mașinile de spălat

Există deja destule servicii care-ți permit să închiriezi casa cuiva sau să călătorești cu persoane necunoscute, dar Electrolux vrea să ducă toată treaba asta la următorul nivel.

Jonas Samuelson, CEO la Electrolux a declarat că testează ideea de a permite oamenilor să plătească pentru a-și spăla rufele la mașina altcuiva de spălat. Practic, să folosească mașina cuiva de spălat, contracost.

Ca și cum m-aș duce eu la tanti Doina de la doi (mamă, mamă, ce nepoată are tanti Doina) și aș ruga-o să mă lase să spal la ea șosetele și tricourile, iar drept răsplată, îi fac piața două săptămâni (nu puteam să zic că o plătesc, că băteau domnii de la ANAF la ușă să ceară bon… așa, trocul e legal.)

Momentan nu știm ce fel de rezultate dau testele efectuate de Electrolux, dar chiar sunt curios dacă se va materializa ideea asta. La americani există deja spălătoriile alea la care îți duci tu detergentul și sticla de Cocolino, îți pui singur rufele la spălat și aștepți acolo, pe o bancă de lemn să se termine procesul și să te duci acasă. Iar în filmele proaste, ai șanse foarte mari să-ți tragi și o super gagică, în tip ce aștepți să-ți iei chiloții din mașina de spălat.

Eu unul chiar aș merge la vecina să-mi spăl rufele, măcar o dată, de curiozitate. Sau de dragul socializării.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.