E oficial, Super Mario Run pentru Android va apărea în Martie

După ce hackerii au profitat de ocazie și au scos versiuni false ale jocului Super Mario Run pentru Android, iar utilizatorii s-au abonat la versiunea pentru Android a celebrului joc, cei de la Nitendo au venit cu anunțul oficial că Super Mario Run va fi disponibil pentru utilizatorii Android în luna Martie.

Super Mario Run

Lansarea pentru utilizatorii Android vine la trei luni după ce a apărut versiunea pentru iOS. Jocul a avut succes imediat deși după lansare acțiunile Nitendo au scăzut cu 11 procente. Jocul a adunat 40 de milioane de descărcări în primele patru zile de la lansare, devenind cel mai rapid vândut joc din istoria AppStore.

Cum probabil cei de la Nitendo au văzut că metoda abonării funcționează foarte bine, aceștia au mai anunțat apariția încă unei aplicații semnate Nitendo: Fire Emblem Heroes în data de 2 februarie. Spre deosebire de Super Mario Run, Fire Emblem Heroes este un joc tactic de rol, cu două regate angajate în luptă unul împotriva celuilalt.

Rămâne de văzut și ce succes va avea Super Mario Run pentru Android, împreună cu restul jocurilor ce vor fi lansate de Nitendo în viitorul apropiat. Eu unul deja m-am plictisit de Super Mario pe iOS, și nu-mi plac jocurile pay-to-win.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.