Duolingo Language Clubs

Duolingo, aplicația prin care puteți învăța o limbă străină sau mai multe absolut gratuit, lansează Duolingo Clubs . Ce înseamnă asta? Puteți să vă alăturați prietenilor într-un club privat, sau puteți chiar voi să creați un club privat cu grupul de prieteni, prin care să comunicați unii cu ceilalți cu mai multă ușurință. Puteți face concurență apoi între voi, care a reușit să acorde cel mai mult timp aplicației și implicit învățării unei limbi străine.

Aveți mai jos câteva poze din aplicație cu noua funcție. Funcția a fost implementată momentan doar pe iOS și Android, pe Windows Phone nu am văzut ca funcția respectivă să fie activă. Dacă nu aveți aplicația instalată, o puteți descărca de aici: AndroidiOS – Windows Phone.

Meniul Clubs

Duolingo Language Clubs

Alătură-te unui club introducând codul secret al clubului

Duolingo Language Clubs

Sau crează un club pentru tine și prietenii tăi

Duolingo Language Clubs

Pentru cei care folosesc aplicația, cum vi se pare noua funcție implementată de către cei de la Duolingo? Eu unul nu pot spune că e o funcție extraordinară, deoarece oricum aveam o listă de prieteni destul de mare și dacă voiam puteam să observ progresul acestora. Și prietenii mei puteau observa progresul meu în aceeași măsură. Singura îmbunătățire este că acum putem comunica cu toții direct, în aceeași fereastră. Voi îi găsiți utilitatea?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.