Până la 31 decembrie, Digi oferă trafic de net dublu la cartela prepaid

În perioada 4 noiembrie – 31 decembrie 2016, utilizatorii noi și vechi ai cartelor Digi prepaid li se va dubla traficul de internet inclus pe care îl au în extraopțiunea aleasă.

Pe parcursul promoției, ofertele vor arăta așa:

  • Hipsterova: minute și mesaje nelimitate în rețeaua Digi, 150 de minute naționale și 2 GB de net, pentru 2 euro fără TVA.
  • Bogatinov: minute și mesaje nelimitate în rețeaua Digi, 250 de minute naționale și 4 GB de net, pentru 3 euro fără TVA.
  • Dinerovich: minute și mesaje nelimitate în rețeaua Digi, 400 de minute naționale și 6 GB de net, pentru 4 euro fără TVA

Pentru a activa una dintre aceste opțiuni, se apelează *110# și se urmăresc instrucțiunile afișate pe ecranul telefonului. La fel ca la restul providerilor de servicii, extraopțiunile sunt valabile o lună de zile.

Digi are oferte foarte bune, atât la abonament cât și la cartelă. N-o fi internetul așa sprinten ca la Orange sau Vodafone, dar opțiunile sunt mai ieftine, iar netul inclus este mai mult.

Eu zic că, pentru Facebook, TechZip, VitanClub.net și ce mai navighează lumea, un Dinerovich pe lună ajunge, mai ales acum, în perioada în care gălețile de internet sunt duble.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.