Descărcați MacX Video Converter Pro pentru Windows sau Mac gratuit

MacX Video Converter Pro

Pentru aproximativ 3 zile (sau mai puțin – depinde când citiți acest articol), puteți descărca MacX Video Converter Pro gratuit, atât pentru Windows, cât și pentru MacOS. Puteți economisi astfel $49,95 (sau $34,95, deoarece există o reducere promoțională de 30% pe website-ul producătorului).

Pentru a descărca și instala aplicația ce poate converti și edita fișiere video cu o licență Profesională absolut gratuit, tot ce trebuie să faceți este să accesați următorul link. Veți primi apoi o cheie de licență prin intermediul e-mail-ului.

Am testat și noi aplicația înainte de a scrie acest post și nu am fost dezamăgiți. Mai sus aveți un exemplu cu un link Youtube, ceea ce înseamnă că nu mai este necesar să instalați cine știe ce programe care conțin adware pentru a descărca clipurile voastre preferate. Puteți converti deci clipurile de pe Youtube în mp4 sau mp3, ba chiar mai mult: aplicația permite să descărcați videoclipuri sau chiar fișiere audio de pe 300+ website-uri.

Totodată puteți converti fișiere 4K UHD, MKV, AVCHD, M2TS, MP4, AVI, WMV, MOV, VOB, etc în orice format video sau audio doriți – ceea ce înseamnă că puteți vedea clipurile preferate sau filmele preferate atât pe dispozitivele iOS cât și pe cele cu Android. Mai puteți înregistra și crea capturi de ecran, puteți crea slideshow-uri și multe altele.

Este o aplicație bună pe care o recomandăm, deoarece are peste 320 de codecuri video și peste 50 codecuri audio suportate.

Voi ce părere aveți despre MacX Video Converter Pro? Ați testat aplicația? Ce impresie v-a lăsat?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.