Descărcați Iris Mini Pro, gratuit

Nu știu câți dintre voi folosesc f.lux, dar Iris Mini Pro pare să facă fix același lucru ca și aplicația menționată prima oară. Versiunea Pro a Iris Mini costă doar $5 (website-ul producătorului), dar puteți să-i economisiți dacă alegeți să o descărcați prin intermediul SharewareOnSales. Dacă totuși simțiți că versiunea Mini Pro nu este suficientă, pentru doar $10 puteți achiziționa versiunea Iris Pro, care oferă într-adevăr o groază de funcții față de versiunea Mini.

Cu Iris Mini Pro aveți:

  • 8 opțiuni de temperatură
  • 4 opțiuni de luminozitate
  • 3 moduri de funcționare ala aplicației (Automat, Manual, Pauză) ce se activează la un click stânga a mouse-ului
  • câteva opțiuni ascunse (o listă de comenzi ascunse puteți găsi aici) pentru a avea un control mai bun asupra a ceea ce poate face aplicația

Iris Mini Pro

Eu unul am zis să merg pe modul automat pentru câteva zile, să văd dacă este o diferență între f.lux și Iris Mini Pro. Nu o să fie greu să-mi dau seama dacă este o îmbunătățire sau nu, pentru că durerea de cap o să-mi spună cât de bună este aplicația sau nu. Spre exemplu folosesc f.lux la birou, iar de când fac asta, durerea de cap sau de ochi a încetat să mai apară.

Aplicația Iris Mini Pro poate fi instalată atât pe Linux, cât și pe Windows sau Mac… și poate fi descărcată de aici în cazul în care installerul SharewareOnSales vă face probleme.

Mai cunoașteți și alte aplicații de manageriat luminozitatea și alte setări ale monitoarelor, în așa fel încât să puteți controla Pulse Width Modulation? Dacă da, nu ezitați să le lăsați într-un comment, mai jos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.