Descărcați gratuit Zenge din Magazinul Google Play

Deoarece până în prezent ne-am tot axat pe jocurile pentru PC-uri, ne-am gândit să postăm oferte de jocuri și pentru dispozitivele mobile sau tablete. Vom începe această serie de articole cu Zenge, un joc de tip puzzle dezvoltat de către Michal „Hamster“ Pawlowski și Konrad Januszewski . Jocul poate fi descărcat de pe Google Play și puteți economisi $0,99 . Jocul se găsește și pe AppStore, la prețul menționat anterior.

Intrați în rolul lui Eon, un călător singuratic captiv între două lumi. Jocul oferă o experiență relaxantă chiar dacă nu oferă puncte, stele, tutoriale, mutări speciale, magazin în joc șamd. Bucurați-vă de o călătorie captivantă alături de Eon, ce are un design și o muzică minunată.

Uitându-ne puțin după rating-urile utilizatorilor, am găsit următoarele scoruri – doar așa, informativ pentru a vă forma o părere:

Dacă sunteți în căutarea unei aventuri pe care să o puteți juca în metrou sau autobuz în drum spre muncă, Zenge poate fi alegerea ideală.

zenge puzzle

Testând aplicația, tot ce pot spune este faptul că m-a captivat și prins. Oferta este limitată ca timp, deci grăbiți-vă să instalați Zenge cât timp este încă gratuit. Voi ce părere aveți despre Zenge, dacă l-ați jucat deja? Cum vi se pare ideea de a posta oferte de jocuri sau aplicații pentru dispozitive mobile și / sau tablete?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.