Descărcați gratuit Syberia II

Pentru o perioadă necunoscută încă, cei de la Origin permit descărcarea jocului Syberia II. Puteți economisi astfel 13 euro, iar jocul este strict pentru platforma PC. Pentru descărcare accesați link-ul. De menționat faptul că trebuie să aveți un cont Origin pentru descărcare și instalare a jocului.

Cerințe minime recomandate

  • Procesor: Intel sau AMD de 1,5 GHz
  • Sistem de operare: Windows XP, Windows Vista sau Windows 7
  • Memorie RAM: 512 MB
  • Placă video: orice placă video ce suportă DirectX și are 128 MB
  • Spațiu: aproximativ 2 GB

Sfatul meu ar fi să nu vă faceți mari speranțe cu privire la joc, deoarece a fost lansat pe 30 martie 2004. Cu privire la grafică, jocul rulează pe rezoluția maximă de 800 x 600 px. Este un puzzle game ce se învârte în jurul unui moș senil ce vrea să ajungă în Syberia și a unei tipe pe nume Kate Walker ce se află în căutarea lui Hans Voralberg. Acesta din urmă pare a fi fost un inventator revoluționar ce a dispărut fără urmă.

Ceea ce nu mi-a plăcut este faptul că în fiecare conversație mi se repetă numele Kate Walker de prea multe ori, chiar și în cinematic-uri sau cutscene-uri – ceea ce la un moment dat devine enervant. Dacă vreți să porniți în căutarea lui Hans Voralberg împreună cu Kate, și doriți să îndepliniți o ultimă dorință a unui moș muribund de a ajunge în Syberia, vă poftesc să vă suiți la bordul trenului și să porniți într-o călătorie nouă și necunoscută pentru a dezlega misterul dispariției lui Hans și pentru a afla dacă Syberia chiar există.

Nu uitați să ne lăsați o părere dacă ați jucat Syberia II în căsuța de mai jos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.