Dell, în competiție cu Microsoft Surface Studio

După mai bine de trei ani, Dell va arăta versiunea sa a calculatorului Surface Studio la începutul noului an. Aflarea unei asemenea vești deja mi-a stârnit curiozitatea și abia aștept să văd cu ce vor veni nou cei de la Dell.

În timpul unui filmuleț de promovare Adobe Max, Dell a dezvăluit un PC care este foarte asemănător cu Surface Studio a celor de la Microsoft. Primul PC orientat-creativ a fost introdus pe piață de către cei de la HP, denumit Sprout – acum 2 ani. Cei de la Dell spun că au lucrat la ceea ce se numește Dell Inteligent Desk.

Dell inteligent desk

La scurt timp după prezentarea Adobe Max, , compania a postat pe Twitter faptul că Inteligent Desk va fi anunțat în mod oficial în cadrul Show-ului Consumatorilor Electronici din Ianuarie.

Nu se știu încă specificațiile tehnice ale Inteligent Desk-ului produs de către cei de la Dell, nici un nume oficial nu i-a fost pus sau vreun preț. Tot ce știm până în prezent este faptul că Dell va rupe gura târgului și pot spune că este posibil chiar să bată competiția – Microsoft sau Apple.

Dacă între timp voi mai afla informații despre lansarea oficială, specificații sau preț – în mod sigur veți fi primii care vor afla.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.