De ce m-am întors la Netflix

Până de curând eram fan HBO Go, asta până când am terminat cu Cernobil și Blindspot. Am revenit însă la Netflix deoarece spre deosebire de HBO, mi se pare că Netflix-ul are o gamă mai variată de filme și nu se bazează atât de mult pe filme seriale.

Este adevărat că și pe Netflix am câteva seriale la care mă uit, doar că mi se par mult mai interesante decât cele oferite de HBO. Asta probabil din cauză că încă nu am văzut Game of Thrones. Da, ați citit bine! Nu am fost fan și nici nu sunt fan GoT.

Să fiu sincer cu voi, Netflix-ul îmi aduce aminte puțin de Hallmark, unul dintre posturile de televiziune la care mă uitam atunci când eram mic deoarece aveau niște filme artistice foarte frumoase, mai ales în perioada sărbătorilor (fie că era vorba de Paște sau de Crăciun).

O altă paralelă între Hallmark și Netlix este faptul că și cei din urmă au filme artistice sau seriale marcă proprie.

Abonamentul la Netflix nu este chiar atât de mare, mai ales dacă alegi abonamentul pentru 4 membrii ai familiei (Premium), cu care poti împărți contul.

Ca o concluzie, am avut Netflix aproape 6 luni – timp în care m-am apucat de o grămadă de seriale. Am ales în special cele de la DC Comics, cu super-eroi. Pe HBO Go nu am văzut seriale asemănătoare, deși m-am apucat de Twin Peaks, unul dintre serialele care mi-au marcat copilăria. Acum câteva seri am văzut și primul episod din Batwoman.

După cele 6 luni, am oprit abonamentul Netflix, sperând că voi avea ce să văd pe HBO Go. Nu am prea avut ce să văd, deoarece terminasem deja Blindspot. La insistențele lui Răzvan m-am apucat să văd Umbre – un serial românesc despre care știam de ceva timp. Povestea lui Relu m-a captivat încă din primul episod, dar sunt episoade puține și sezonul 3 apare abia maine (pe 20.11.2019).

Alege-ți deci abonamentul Netflix cu grija, în funcție de necesități. Cel mai avantajos este cel de 4 dispozitive și după cum vă spuneam mai devreme, puteți să impărțiți contul cu încă 3 membri ai familiei.

netflix price plans

Dezavantaje Netflix și HBO Go

Nu toate serialele sau filmele au subtitrare în limba română. Pentru mine nu ar fi asta neapărat un impediment, dar nu toată lumea știe limba engleză – mai ales dacă partajăm contul cu un bunic sau o bunică.

Avantaje Netflix și HBO Go

Netflix oferă primele 30 de zile gratuit, iar HBO Go oferă doar o săptămână… trebuie doar să creați un cont și să introduce-ți detaliile cardului.

Dacă aveți deja un abonament HBO plătit la furnizorul de servicii internet și televiziune, atunci aveți acces gratuit la aplicația HBO Go. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont din contul de abonat la televiziune.

Aveți grijă însă, pentru că dacă uitați să anulați abonamentul, o dată la lună vă puteți trezi cu bani minus în cont… dar cu Netflixul activat în continuare. Mie unul nu mi s-a întâmplat încă, dar nici nu mi-ar plăcea să pățesc asta, deci anulați cu 2-3 zile înainte de expirarea celor 30 zile de grație.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.