Cum verificăm statusul unei plăți ce urmează să fie primită prin Western Union

Deși primesc bani de ani de zile de la Google Adsense, luna trecută am pătit ceva ciudat. Deși plata mea abia fusese emisă, pe platforma de plăți a Google deja apărea ca fiind achitată (în loc să scrie emisă, cum era firesc).

M-am panicat puțin și am început să sap, dar nimeni de pe internet nu parea să fi avut problema mea. Era și ușor complicat, nu îmi puteam da seama dacă e o problema care ține de Western Union sau de platforma Google Adsense, sau de amândouă.

Mi-am schimbat parola contului de Gmail cu care făceam logarea pentru Adsense, după care am publicat situația pe forumul Adsense, iar în maxim o oră am primit o sugestie genială (eu nu știam cum se poate face asta):

Să verific statusul plății pe Western Union: https://www.westernunion.com/global-service/track-transfer

Cum verificăm statusul unei plăți ce urmează să fie primită prin Western Union

Se introduce MTCN-ul și se apasă Continue.

Cum verificăm statusul unei plăți ce urmează să fie primită prin Western Union

Pe mine m-a ajutat să pot verifica statusul plații ce urma să o ridic. Plata de fapt apărea în mod eronat pe platforma Adsense ca fiind achitată, nu au fost probleme la ridicarea banilor.

2 Comments


 1. Am patit aceeasi chestie si la mine scrie achitat decembrie desi nu m-am dus dupa bani, probabil a fost un bug general. Bine ca ai scris despre asta 😀

  Reply

  1. si eu am zis initial ca e bug, dar nu e.
   la fiecare plata e la fel, apare direct achitat.
   cred ca a schimbat google ceva sub capota 🙂

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.