Cum să treci de ecranul de blocare – Android Lock Screen

Dacă ai uitat modelul de blocare al dispozitivului mobil sau chiar PIN-ul, Android oferă mai multe servicii prin care poți debloca telefonul. Iată ce poți face dacă ai uitat PIN-ul sau modelul de deblocare de pe dispozitivul mobil.

Cea mai bună sugestie a noastră: Android Device Manager (pentru Android 2.3 sau mai mare)

Aceasta este cea mai simplă modalitate de a recăpăta accesul la dispozitivul mobil după ce ai uitat codul PIN de deblocare ecran. Atâta timp cât ești logat pe contul Google pe telefon, va funcționa. Doar loghează-te pe Android Device Manager , selectează dispozitivul mobil pe care ai problema. Foarte intuitiv apoi, o dată ce ai apăsat pe „Lock“ – codul cel nou de blocare îl va suprascrie pe cel vechi pe care l-ai uitat. Introducând deci noul cod de deblocare pe dispozitivul mobil, veți recăpata accesul pe acesta.

Resetare parolă pentru utilizatorii Android KitKat

Dacă dispozitivul tău rulează pe Android 4.4. KitKat (sau orice firmware înainte de Lollipop), modalitatea de a obține parola sau PIN-ul uitat este relativ simplă. Dacă introduci PIN-ul greșit de cinci ori, veți primi un mesaj „Too Many Atempts“ (prea multe încercări) pe ecran. De acolo vei fi rugat să te autentifici cu adresa de e-mail și parola contului Google folosit pe dispozitivul mobil, pentru a trece de ecranul de securitate.

Ultima redută: resetarea la setările din fabrică

Deși nu recomandăm acest lucru, resetarea ar trebui să fie ultima noastră redută. După cum probabil știi deja, această variantă va duce la ștergerea oricărui conținut de pe dispozitivul mobil. Pentru a nu intra în detalii inutile, ne vom folosi de Android Device Manager online, de unde vom selecta opțiunea de a face resetare la setările din fabrică completă.

Ce alte metode de deblocare a ecranului de securitate știți sau ce alte metode de blocare a dispozitivului mobil folosiți? Cât de sigure sunt acestea? Lăsați un comentariu mai jos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.