Cum să-ți instalezi aplicații noi pe iPhone 4

Presupunând că dețineți un iPhone 4 și nu ați ajuns din greșeală la acest post, o să vă îndrum pas cu pas cum să vă instalați aplicații noi pentru utlimul firmware al acestui dispozitiv iOS. Urmați pașii de mai jos:

 1. Deci aveți firmware-ul 7.1.2 (Settings -> General -> About), ultimul firmware acceptat de iPhone 4 și vreți să vă instalalați aplicații recente pe el, nu? În primul rând este absolut necesar să aveți un cont Apple.

 1. Mergând mai departe pe premisa că aveți deja un cont Apple, vom trece la pasul următor. Trebuie să aveți instalat pe PC iTunes. Dacă l-ați instalat deja, trebuie să vă logați cu contul Apple pe acesta.

 1. Deschideți iTunes și în partea din stânga sus, selectați Apps (aplicații).

 1. În partea din dreapta sus aveți căsuța de căutare. Căutați aplicația dorită! (eu unul am fost nevoit să folosesc o aplicație ce nu era instalată pe iPhone-ul meu deja)

 1. Din partea dreaptă selectați apoi dispozitivul pentru care doriți să instalați și achiziționați aplicația.

 1. Selectați apoi aplicația și apăsați pe butonul Get de sub aceasta.

 1. Acum aplicația există pe contul vostru Apple. Pentru pasul următor vom folosi dispozitivul mobil în sine, fiind logați cu același cont Apple de la pasul 1. Vom căuta și accesa AppStore

 1. O dată întrați în AppStore, din dreapta jos vom alege Updates

 1. Vom apăsa apoi butonul de Purchased (aplicații achiziționate, fie ele și gratuite).

 1. Vom căuta și găsi aplicația de la pasul 6, apoi vom apăsa pe butonul de descărcare.

 1. În cazul în care firmware-ul nostru este prea vechi, după cum vă spuneam… noi folosim 7.1.2 (ultima actualizare a sistemului iOS pentru iPhone 4), vom primi un mesaj ca cel de mai jos: The current version requires iOS 8.0 or later, but you can download the last compatible version. Download an older version of this app?. Vom apăsa apoi pe Download.

 1. O dată ce ați apăsat pe butonul de Download, va fi necesar să reintroduceți parola contului Apple (de la pasul 1, în funcție de setările de securitate ale contului). Aplicația sau aplicațiile pot fi descărcate apoi.

V-a plăcut acest articol și vi se pare util? Lăsați un comentariu mai jos!

6 Comments


 1. am o aplicatie pe care nu o pot descarca..ce as putea face?am urmat toti pasi de mai sus.

  Reply

  1. Cel mai probabil nu vei putea descarca acea aplicatie de pe AppStore. Trebuie sa gasesti un fisier .ipa pe vreun website cu versiuni mai vechi ale aplicatiilor de pe AppStore, sau sa transferi acel fisier .ipa de pe un alt telefon mobil cu versiunea sistemului de operare asemanatoare (spre exemplu iOS 7.1.2).

   Reply

 2. In programul iTunes nu am varianta pentru Aplicatii. Ce sa fac?

  Reply

  1. Caută și instalează o versiune mai veche de iTunes. Într-adevăr observ și eu că ultima versiune nu mai are acea opțiune.

   Reply

   1. Ne poti ajuta cumva, cu o versiune mai veche? Multimim!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.