Cum putem rezolva eroarea api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll

Windows 10 este un sistem de operare imprevizibil de la actualizări la actualizări. De ce zic asta? Recent m-am lovit de eroarea “The program can’t start because api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is missing from your computer” în timp ce încercam să deschid un fișier PDF.

Problema părea simplă, dar era de fapt mai complicată decât mi-am imaginat, iar soluția a fost pe măsură – de fapt una simplă și este de fapt un workaround.

Conform celor de la Adobe, pentru remedierea problemei sunt necesare niște dependințe. În funcție de sistemul de operare, aveți pe pagina anterior menționată niște KB-uri.

Eu unul am instalat actualizarea necesară sistemului meu de operare, însă problema nu s-a remediat. Ba chiar mai mult, nu mai puteam reinstala Adobe Reader deloc.

Vă spuneam că totuși am găsit un workaround pentru a scăpa de eroarea “The program can’t start because api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is missing from your computer“, ceea ce este adevărat. Pentru a reuși reinstalarea banalei aplicații Adobe Reader și a ocoli eroarea, am fost nevoit să o instalez pe o altă partiție – posibil să funcționeze și dacă instalăm într-un alt dosar decât cel prestabilit, dar nu am încercat asta pentru că scopul meu era să scap de eroare și să deschid acel fișier PDF de care aveam mare nevoie.

V-ați lovit și voi de eroarea “The program can’t start because api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is missing from your computer“? Dacă da, cum ați reușit să scăpați de ea? Ne puteți da un sfat sau puteți împărtăși experiențele voastre mai jos, în spațiul destinat comentariilor.

Puteți citi mai multe tutoriale accesând acest link.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.