Contul de Twitter al șefului rețelei de socializare a fost suspendat

Mi se pare fix că citesc un banc în momentul în care aflu că șefului Twitter, Jack Dorsey, i-a fost suspendat contul pe propria rețea de socializare.

În ultima perioadă rețeaua de socializare a întâmpinat câteva probleme majore, deoarece se încearcă remedierea unor solicitări din partea utilizatorilor. Unele persoane sunt de părere că rețeaua de socializare nu suspendă suficient de rapid conturile persoanelor ce promovează mesaje agresive sau extremiste. Problemele par să fi apărut fix de la această nemulțumire a utilizatorilor.

Contul CEO-ului Twitter a fost suspendat pentru doar câteva ore, iar în momentul în care contul a fost reactivat acesta a dat de înțeles că ar fi fost vorba despre o eroare internă.

Deși Twitter nu a devenit extrem de popular în România, nu putem spune același lucru despre Vine, aplicație la care se va renunța în curând. Pentru moment oficialii Twitter nu au specificat și motivul pentru care au ales să ia această decizie, vestea venind totuși la doar câteva ore după publicarea raportului financiar pentru cel de-al treilea trimestru din anul curent… cred că ne putem imagina motivele.

Cât de des folosiți Twitter sau cât de des ați folosit Vine? Deși am un cont, îl folosesc destul de rar. Îmi pare rău că aflu despre aplicații ca Vine exact când se inchid. 🙁

Posted in

Daniel

Senior tester înrăit de aplicații (iOS, Android sau web based); scriitor, grafician și programator de ocazie; senior salahor IT - sper că ne vom împrietenii uşor și că-ți vor plăcea articolele TechZip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.